Contactgegevens

Smit Interieurbouw & Advies
Laan der Verenigde Naties 1 D
4334 ES Middelburg
Tel: (0118)611460
Fax: (0118)614804

Email: info@smitinterieurbouw-advies.nl

Routebeschrijving

laatste nieuws, smit interieurbouw en advies

Stel een vraag • Verbouwing Shanon Fashion, Middelburg

  Verbouwing Shanon Fashion, Middelburg

  Januari 2018 - Vanaf 5 februari start de grote verbouwing bij de Shanon Fashion te Middelburg. Het interieur wordt compleet vernieuwd. De zaak zal anderhalve week dicht zijn. Via de link een klein stukje te lezen van ‘Wij zijn De Stad’.   

 • Jeans Inn Vlissingen gaat fors verbouwen!

  Jeans Inn Vlissingen gaat fors verbouwen!

  Januari 2018 - In verband met een imposante verbouwing sluit Jeans Inn Vlissingen tijdelijk de deuren vanaf 5 februari. En nemen ze in de tussentijd hun intrek in de voormalige Superstar winkel aan de Lange Zelke. De planning is om de vernieuwde en uitgebreide zaak in ieder geval vóór het Paasweekend te openen voor het winkelende publiek. Er komt bijna twee keer zoveel vloeroppervlak bij en de gevel wordt aangepast met een grote pui op de 1e verdieping. Er komt een roltrap naar boven, een brede trap naar de kelder waar straks een outlet gedeelte komt én extra winkelruimte op de begane grond doordat het naastliggende lege pand – het voormalige Bella – er wordt bijgetrokken. Het winkelen in deze complete heren- en dames modezaak zal straks een ‘beleving’ worden, met een echte bar om rustig een bakje koffie te drinken tijdens het passen.    

  »

 • LEF Marketingbureau, Aardenburg

  LEF Marketingbureau, Aardenburg

  November 2017 - Het internationale Marketingbureau LEF uit Aardenburg gaat hun moderne huisvesting verruilen voor het oude Raadshuis. De keuze voor dit pand is mede gekomen door de liefde voor het behoud van dit gebouw, na lange leegstand. De wens is om de sfeer van de jaren ’70 in het interieur terug te laten komen. Hierbij worden ook foto’s uit de oude doos toegepast om dit te benadrukken. Volgens planning zullen de werkzaamheden eind januari klaar zijn.   

 • Kids by the Sea

  Kids by the Sea

  September 2017 - Kids by the Sea is een initiatief van Rotaryclub Vlissingen en wordt mogelijk gemaakt door de steun van diverse bedrijven en organisaties. De doelstelling is alle kinderen de mogelijkheid te geven te genieten van cultuur. In dit geval door het kijken naar een film tijdens Filmfestival Film by the Sea. Er worden dit jaar ruim 300 kinderen uit de groepen 5 en 6 van ongeveer zeven Vlissingse basisscholen verwacht tijdens het festival. Kids by the Sea vindt plaats op dinsdag 12 september, de kinderen krijgen de film 'Gilbert heeft een rare tante én een extreme ei-allergie' te zien.   


 • nieuw geopende ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen

  September 2017 - De nieuw geopende ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen is een echte BELEVING. Er is door iedereen hard gewerkt om de opening te kunnen realiseren voordat het filmfestival Film by the Sea zou beginnen. De Bibliotheek is vanaf 8 september dagelijks geopend, meer info vind je op www.bibliotheekvlissingen.nl.  Voor meer foto’s van het interieur kunt u terecht bij het project ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen. We wensen iedereen veel leesplezier! 

 • Cine Café Vlissingen

  Bibliotheek Vlissingen gaat naadloos over in bioscoopcafé

  Juli 2017 - Nadat we de opdracht kregen voor de vaste inrichting van het Cine Café Vlissingen, wat voor 1 augustus geplaatst gaat worden, kwam vanuit Rothuizen ook de aanvraag voor de naastgelegen Bibliotheek. Het ontwerp is gebaseerd op een aantal themapleinen uit verschillende filmsets. Naast een echte ‘griezelbus’ en levensgrote bloemen en insecten, worden oude en nieuwe elementen met elkaar gecombineerd. De nieuwe inrichting van de Bibliotheek zal klaar zijn voor het Film Festival in september. Zie het nieuwsitem in de PZC via deze link.

  »

 • Rick de Meulmeester wint op Festool-dag een radio

  Stagiaire wint Festool radio

  Mei 2017 - Onze BBL- leerling van het HMC Rotterdam, Rick de Meulmeester, heeft op de Festool-dag een radio van het merk Festool gewonnen. De dag werd georganiseerd door onze naaste buren Leys, groothandel voor bouw & industrie, en vond plaats op 24 mei op het parkeerterrein van Leys in Middelburg.  

 • restaurant in kerk Kamperland

  Jonge ondernemer opent restaurant in kerk Kamperland

  Januari 2017 - Op je 23e een restaurant beginnen. Voor velen een droom, voor Lloyd Oudeman uit Rilland werkelijkheid. De jarenlange leegstand van het voormalige hervormde kerkgebouw aan de Veerweg in Kamperland is dankzij het ondernemersbloed van de jonge Lloyd verleden tijd. Over een week of zes hoopt hij Amable te openen, een familiebrasserie waar huiselijkheid, gezelligheid en de Hollandse keuken centraal staan. 

  »

 • Nieuwe opticien Middelburg, Bekker Optiek

  Nieuwe opticien Middelburg

  December 2016 - Middelburg is een nieuwe opticien rijker en wel in de Sint Janstraat. Het echtpaar Bekker heeft al jarenlang ervaring, en is door lange periode van concurrentiebeding eindelijk een eigen winkel gestart; Bekker Optiek. Het resultaat is een mooie strakke winkel geworden. Zelf beleven? Kom het snel ervaren, proef de sfeer, beleef hun vakmanschap en geniet van de kleurrijke en eigentijdse monturen en zonnebrillen collectie. Meer informatie over de opticien is te vinden op: http://bekkeroptiek.nl/ 

  »

 • Van kerk naar horeca

  Van kerk naar horeca


  November 2016 - Van voormalig kerkgebouw naar restaurant, een zeer bijzonder project.  Dit staat de Hervormde Kerk in Kamperland te wachten. Vanaf maart 2017 zou het familierestaurant ‘Amable’ gerealiseerd moeten zijn. Met maatwerk geleverd door Smit interieurbouw en advies. Een stukje over het tot stand komen hiervan is via deze link te lezen.  

  »

 • Promotiefilm interieur ADRZ Vlissingen

  September 2016 - In opdracht van Weststrate en in samenwerking met meubelmaker Ramon Bimmel van Meestersinhout hebben we een 5-tal mosselbanken mogen bouwen. Dit naar aanleiding van een ontwerp van het architectenbureau Atelier Pro uit Den Haag die in opdracht van Weststrate een bijzonder ontwerp moest creëren. De banken bestaan uit opeengestapelde schenkels van multiplex die eerst met een CNC machine gefreesd zijn en vervolgens als grote puzzelstukken in elkaar zijn gezet. Als toplaag een hpl met houtmotief en ingefreesde lijnen met een gestoffeerde rugleuning. De grote zitelementen staan in de ontvangstruimte van de onlangs verbouwde Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen.

  »

 • Dok41 timmert hard aan de weg

  Dok41 timmert hard aan de weg

  Juli 2016 - Lees het volledige artikel in het: nieuws bulletin van Zeeland Business. Smit interieurbouw en advies creëerde in de gang extra flexwerkplekken voor Seats2Meet. Het concept sluit mooi aan bij de door ons eerder ontworpen en gerealiseerde brasserie. Ga voor meer foto’s naar Flexwerkplekken bij Dok41, Vlissingen.

  »